Mittwoch, 22. Januar 2014

Diary #3

#3 22th January 2014


Hellooo my dear readers :)!


Τετάρτη σήμερα καλά μου, και σήμερα έχουμε ενα πολύ σοβαρό θεμα. Για να σας τα πω καλά απο την αρχή, πριν κάποιους μήνες πέθανε ενας πολύ καλος μου φίλος. Και που λέτε ο θάνατος αυτος, δεν ηταν το μοναδικό κακό της υπόθεσης. Μας έφερε τόσα άσχημα πράγματα, πέρα απο την στεναχώρια. Τόσα κορίτσια, δήθεν κοπέλες, δήθεν γκόμενες, δήθεν φίλοι. Και με ολο αυτό το χάλι, έμειναν οι αληθινοί στα σκοτινά. 
Είμαι της άποψης πως οταν χάνεις κάποιον απο την ζωή, δεν είναι ανάγκη να φόρεσεις μαύρα κάθε μέρα επί δέκα χρόνια, ούτε περιμένω απο κάποιον 5 μήνες αργότερα να κλαίγεται ακόμη, και κάθε μέρα να αναφέρει πόσο του λείπει και πόσο ωραία ήταν μαζί του, ετσι. Αλλα παιδία, πιστεύω ότι έστω και μια μικρή στεναχώρια για μένα θα ήταν λογικό να υπάρχει. Να σας πω και τον λόγο, απο την στιγμή, που κάποιος περνούσε κάθε μερα με αυτο το άτομο, είχε μια τόσο μεγάλη σημασία στην ζώη του, και όσο ζει δείχνει πάντως αυτήν την εικόνα, για εμένα είναι ανθρόπινο να στεναχωρεθεί κανείς ή έστω να δείξει μια αλλαγή στην ζωή του. Και ναι ρε παιδία, εννοείται πως δεν πρέπει, και δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να το δείχνει δημοσέως τι νιώθει, και πως το χειρίζεται αυτό το θέμα. Γενικά αυτή η στεναχώρια, αυτο το αίσθημα, αυτά τα σοβαρά θέματα δεν ψάχνουν απολύτως τίποτα στο facebook. 
Τελος πάντων, πολλά τα λόγια, έγιναν πάρα πολλα πράγματα τα οποία απλά δεν του άξιζαν, και δεν περίμενε κανείς να γίνουν ετσι, αλλά εύχομαι ο φίλος μας, να τα βλέπει όλα αυτά που γίνονται και να βλέπει ποιοί τελικά του ήταν αληθινοί, ποιοί του άξιζαν και ποιοί οχι. Και μακάρι να ήξερε ποιοί του ήθελαν καλό και ποιοί κακό.
Οι αληθινοί του φίλοι φάνηκαν τελικά, αυτοί που δεν τον έχουν ξεχάσει, και δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, αυτοί που έκλαψαν, αυτοί που στεναχωρέθηκαν και αυτοί που έψαχναν συμπαράσταση μεταξύ τους, και πάνω απο ολα αυτοί που σήμερα μπορόυν να κουβεντίασουν για αυτό το άτομο με ένα χαμόγελο στα χείλη καθώς θυμούντε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν.
Μακάρι να περνάς καλά εκεί που είσαι, μακρυά απο κακό και ψέμα.
Μας έχεις λείψει.


Have fun lovers! <3

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts